Explainer video - Speeddrawing - Whiteboard Video

Vi arbejder sammen med dig om at producere en håndtegnet Explainer video, som hjælper dig med at levere dit budskab og din historie i et format som hurtigt fanger opmærksomheden. Explainer video film er populære, man skal lige se hvad der bliver tegnet og en tegnet film bliver set helt færdig. Du leverer hele dit budskab.

Explainer video.

Explainer video i markedsføring er en god strategi som giver en god oplevelse til seeren. dine kunder forstår og lægger mærke til dit produkt eller budskab. Markedsføring med tegnet video har vist sig at være mere end 6 gange mere effektivt end med andre metoder.Hvor lang tid tager det?

De fleste af vores videoer er produceret på 21 dage, Men hvis du har en haster kan vi lave den færdig på få dage. Vi retter vores timeline ind efter dine behov.Du får mulighed for at kommunikere dit budskab, på flere niveauer, let forståeligt: Billeder, tegninger, animation, talte ord og text, som når ud til et kæmpe publikum for et minimum af udgifter på kortest tid. Og det bedste af det hele....det bliver husket!Hvad er processen?

 • Hos os er alt håndtegnet.
  Vi bruger ikke clip art. Vi tracker ikke tegningen med en mekanisk hånd ovenpå. Vi tegner kun unikke ting til dig, som vil blive husket.

 • En god oplevelse
  Vi lover at give dig en god oplevelse. Den vigtigste person i vores firma er dig...kunden! Vi ser frem til at samarbejde med dig.

 • Kontakt os og få en fast pris.
  Lad os vide om du har nogle spørgsmål til os.
  Kontakt os og kom igang idag!Vi ved du har travlt, så lad os gøre det kort.

Overvej dette:
1. Hvad er dine behov?
2. Hvad er din målgruppe?
3. Hvad er dit budget?
4. Hvordan kan vi hjælpe?
5. Vi glæder os til at hjælpe!